Vårens accessoarer

Våren är här och det betyder en ny trend inom accessoarer. Denna säsong sticker en specifik accessoar ut från mängden och stilikoner har redan börjat bära den. Trenden är statementörhängen som gör sig själva till den främsta blickfången.

Garderobens nyckelplagg som den vita skjortan, de blå jeansen och den svarta kavajen blir naturligtvis allt viktigare när inköpen minskar men det är just statementörhängena som blir det perfekta komplementet till det enkla och tidlösa. Catwalken har visat upp runda, vassa, långa eller lekfulla örhängen från designer som Saint Laurent, Bottega Veneta och Acne Studios.

Stilsäkra Hailey Bieber visar också att statementörhängen är ett utmärkt sätt att lyfta basplaggen i en outfit. För inspiration titta på hennes look med croppad t-shirt, svarta byxor och en boxig läderjacka.

Om du letar efter örhängen som sticker ut, kan du titta på svenska smyckesvarumärket Nootka. De specialiserar sig på säsongslösa smycken med hantverk och återvunna material. Deras senaste kollektion, Sphere, har överdimensionerade former och polerade ytor i fokus. Handgjorda klotörhängen i återvunnet material är definitivt värda ett besök.

Technological Innovation